Dovleceii curatati de coaja se dau prin razatoarea mare, se sareaza si se lasa la scurs cca o ora.
Apoi se storc in pumn si se pun intr-un castron.
Peste dovlecei se pune casul ras, usturoiul zdrobit, sare, piper, vegeta, faina si ouale bayute bine. Patrunjelul si mararul se taie marunt si se adauga peste dovlecei.
Se modeleaza chiftelute mai aplatizate si se prajesc in ulei incins!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii