Granulele de soia se fierb conform indicatiilor inscrise pe ambalaj, apoi se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Ciupercile se curata, se spala si se fierb 10 min in apa cu sare. Se scurg si se taie cubulete.
Se amesteca granulele de soia cu ciupercile, cartofii fierti dati pe razatoare si morcovii fierti, taiati cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper si usturoi pisat, apoi se adauga o lingura de pesmet si patrunjel verde tocat. Se formeaza chiftele, se dau prin faina, se scutura intre palme de surplusul de faina si se prajesc in ulei. Se lasa la scurs pe o hartie absorbanta si se servesc cu salate de sezon.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii