Pregatim 1 tava de chec sau alta forma.
Incalzim cuptorul la 180 grade.
Batem ouale intr-un castron impreuna cu zaharul si un pic de sare pana cand se face o crema alba si nu se mai simte zaharul ( cam 10 minute).
Adaugam uleiul si untul de arahide si omogenizam bine, untul de arahide trebuie sa fie la temperatuta camerei.
Punem si faina si praful de copt, iar cand sunt incorporate bine turnam ¾ din aluat in tava deja pregatita. In restul de aluat ramas adaugam o lingura de cacao, amestecam si punem peste aluatul din tava.
Dam la cuptorul incins cam 20 minute, pana trece testul cu scobitoarea.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii