autor:

Eileen

» » Aperitive

Chec aperitiv

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2011

Ingrediente
4 oua, 3 linguri ulei de masline, 100 g faina, 1 lingurita praf de copt, putina sare, 150 g sunca, 100 g salam, 100 g masline negre, 1/2 ardei rosu, 1/2 ardei verde, 60 g cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

93 voturi

Mod de preparare

Sunca, salamul, ardeii si maslinele le-am taiat bucatele. Se mixeaza bine ouale pana devin o compozitie spumoasa. Se toarna usor uleiul mixand in continuare. Se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt. Se adauga apoi restul ingrendientelor amestecand usor.
Se toarna totul intr-o tava de chec si se coace aproximativ 45 de minute.

Sau varianta vegetariana: ardei, mazare, porumb.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec aperitiv cu seminte de chimen

Chec aperitiv cu seminte de chimen

Se pun in vasul de la mixer albusurile cu jumatate de lingura de chimen si le mixam la viteza mare

24 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chec aperitiv cu cascaval afumat si masline negre

Chec aperitiv cu cascaval afumat si masline negre

In general checurile sarate ne pot scoate din incurcatura de fiecare data, atunci cand suntem in

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

  • Reteta testata de 4 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Priveste si gateste!

    Priveste si gateste! (Chef de cuisine):

    O reteta rapida, un preparat colorat si delicios. Checul se poate face si cu bucatele de friptura ramase prin frigider, legume diverse si in general cu orice alte ingrediente care se gasesc prin frigider. Eu am pus piept de pui in loc de sunca si spanac in loc de masline.

  • Florica Marinela_Andriescu

    Florica Marinela_Andriescu (Chef de cuisine):

    Extrem de simplu de facut!!!!......eu am incercat si varianta mai dietetica. Am pus faina de secara, sunca de pui, cascaval vegetal, masline, ardei.....si a iesit la fel de delicios....

  • Liliana_Mălai

    Liliana_Mălai (Chef de cuisine):

    In primul rând multumesc pentru rețetă! Eu am adaugat in schimb, mai multa faina - 150 g, 100 ml lapte și 3 fire de ceapă verde. Delicios!

    • Ludanyi_Magdalena

      Ludanyi_Magdalena (Chef de cuisine):

      Am testat si a iesit super bun, nu am pus sunca si ardei verde in schimb am pus o punga de legume amestec .

  • Afiseaza mai multe comentarii
  • 33 comentarii

  • Gigi Mustatea , 08 iunie 2015

    Am facut si eu acum e ff ffff bun. ....

  • Eileen

    Eileen (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2014

    O tava de chec servita ca aperitiv inseamna in jur de 10 felii.

  • Elena Sandor , 18 noiembrie 2014

    nu, ce se vede in poza este ardei gras verde. Cu ceapa verde nu am incercat, dar nu are de ce sa fie rau.

    • nicoleta , 09 noiembrie 2014

      Imi spuneti, va rog, cate portii ies? Multumesc!

    • Activitati Elevi Sutesti , 08 noiembrie 2014

      In poze este si ceapa verde

    • Adéla Dobre Magyar , 07 septembrie 2014

      incercati cu cascaval afumat,foarte buuuun.

    • Nela Barbu , 30 iunie 2014

      il fac si eu dar cu cascavalul cubulete..

    • Maria_Ghita

      Maria_Ghita (Chef de cuisine) , 18 februarie 2014

      am sa incerc si eu, aspectuos

    • Ludanyi_Magdalena

      Ludanyi_Magdalena (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2014

      super bun

    • Amy_Boanca

      Amy_Boanca (Maestru bucatar) , 31 decembrie 2013

      Am incercat reteta si e ft bun. Usor si rapid de facut, ft aspectuos si delicios. Multumim pentru reteta!

    • Mathe_Karoly

      Mathe_Karoly (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2013

      unu era bun,., imi place,.,

    • Karoly Mathe , 25 decembrie 2013

      unu imi place, felicitari

    • Pop Gena , 25 decembrie 2013

      este delicios,,l-am avut azi pe masa de CRACIUN,a placut tuturor

    • Amy_Boanca

      Amy_Boanca (Maestru bucatar) , 18 decembrie 2013

      Am pregatit, delicios si arata atat de bine, grozav pentru ocazii mai deosebite si nu numai.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2013

      o bunatate...

    • Diana_Brezuleanu

      Diana_Brezuleanu (Bucatar sef) , 29 noiembrie 2013

      mmmmmmmmmmmm bun

    • ADA , 29 noiembrie 2013

      ARATA FOARTE BINE,NU AS PUTEA PUNE PESMET ?

    • eugenia , 28 octombrie 2013

      foarte bun.am sa-l mai fac.

    • ana , 12 septembrie 2013

      am facut si a fost un deliciu si am sa mai fac

    • Mari Pavel , 20 iulie 2013

      nu, ce se vede in poza este ardei gras verde. Cu ceapa verde nu am incercat, dar nu are de ce sa fie rau.

    • Nicoiu Alexandra , 20 iulie 2013

      de incercat

    • Radacovici Mihaela , 20 iulie 2013

      nu, ce se vede in poza este ardei gras verde. Cu ceapa verde nu am incercat, dar nu are de ce sa fie rau.

    • Ioana Ionita , 20 iulie 2013

      Foarte bun si foarte usr de facut.

    • Stanescu Bibi , 19 iulie 2013

      Am facut la aniversarea a 90 de ani a soacrei mele.Eu am facut see you gogosari si castraveti acri.Este foarte gustos si are aspect placut.Merita incercat!

    • Anna Godonoga , 11 iunie 2013

      Treb de incercat.

    • mihalcea , 11 iunie 2013

      grozav de buna!...era una din retetele mamei,preferate de mine si fratii mei

    • Ela Ela Ela , 28 mai 2013

      f bun e am sa incerc si eu.

    • Dragusanu Rodica , 27 mai 2013

      foarte bun

    • Racz Dan , 27 mai 2013

      divine

    • silvia (Chef de cuisine) , 27 mai 2013

      BUNN

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iulie 2012

      Foarte reusit!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

      E foarte bun dar eu am inlocuit sunca si salamul cu piept de pui la gratar !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 mai 2011

      Aromat si apetisant!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

93 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • putina sare
  • 150 g sunca
  • 100 g salam
  • 100 g masline negre
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 60 g cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

4 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Eileen (Chef de cuisine)

O tava de chec servita ca aperitiv inseamna in jur de 10 felii.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Drob cu carne de porc in manta de bacon