1.Se separa ouale (albusul de galbenus), la albus se adauga sarea, se bat bine cu mixerul sau telul pana se intareste (pana nu mai curge compozitia), se adauga zaharul si se mixeaza bine pana se topeste de tot. 2. La galbenus adaugam cele 6 linguri de ulei, esenta, coaja de lamaie rasa si amestecam bine. Adaugam ultima compozitia peste prima, mixam bine, punem faina in ploaie si amestecam. Intr-un vas se iaau vreo cateva linguri din compozitie, se amesteca cu cacao. Tava (tava de cozonac) se tapeteaza cu hartie de copt si putina faina, se adauga compozitia, se pune si compozitia cu cacaoa pe lung si se amesteca foarte putin in forma de cerculete pentru model. Se baga la cuptorul preaincalzit la foc mic, cand se rumeneste se incearca cu scobitoarea la 45 min.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii