“Maramiah” (salvia)se culege si se rupe in bucati de cca 4-5 cm; se pune la uscat.
Se pastreaza in saculeti de panza sau cutii .
Inainte de folosire se spala si se pune direct in ibricul cu ceai gata fiert( nu se fierbe , deoarece da un gust amar ceaiului) sau in paharul cu ceai.
Se lasa astfel 5 minute.
Se indulceste dupa gust.
Se bea dupa-amiaza alaturi de dulciuri arabesti sau la cina .
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Jo Giovanna • 31 Octombrie 2023, 19:34 Buna seara! Stiti cumva de unde as putea cumpara ceaiul asta?
Recent m am intors din Iordania si m am indragostit de ceaiul asta dar nu l gasesc nicaieri de cumparat…