autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Cascaval pane

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2009

Ingrediente
4 felii casaval afumat, un ou, 4 linguri faina, sare,piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Bati oul cu sare, piper si o ligura ulei. Treci feliile de cascaval prin faina si ou si le prajesti in ulei incins.
Poti servi ca aperitiv cu ridichi, masline, sau cu garnitura de catofi si salata
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
CASCAVAL PANE DIETETIC

CASCAVAL PANE DIETETIC

Feliile de caşcaval se ung cu puţin ulei de măsline, se tăvălesc prin tărâţe de ovăz, apoi

7 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Cascaval pane

Cascaval pane

Cascavalul se taie in felii intre 5mm-1cm.Feliile de cascaval se ung cu putin ulei pe ambele parti,se

42 voturi    24 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Cely , 03 iunie 2009

    Si eu sunt innebunita dupa cascaval pane. De cele mai multe ori il trec numai prin faina si ou. Mai rar si prin pesmet.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

    Eu le trec si prin pesmet mare ca sa iasa mai aurii.E un preparat preferat de fiica mea.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 felii casaval afumat
  • un ou
  • 4 linguri faina
  • sare,piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely

Si eu sunt innebunita dupa cascaval pane. De cele mai multe ori il trec numai prin faina si ou. Mai rar si prin pesmet.

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori cu spanac si branza