autor:

Guedri Adelina

» » Mancaruri cu carne

Cartofi cu chiftele la cuptor

Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 23 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 23 septembrie 2012

Ingrediente
500g cartofi, 300g carne tocata de vita, 1 albus de ou, 1 morcov, 1 ardei rosu, 1 ardei galben, 1 ceapa, ulei, rozmarin, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Taiem cartofii semiluna si ii fierbem timp de 15 min. Dupa ce au fiert ii condimentam cu rozmarin, sare si piper. Condimentam carnea cu sare/piper adaugam albusul, amestecam si formam chiftelute. In ulei incins le prajim doar cat sa se stranga. Intre timp calim putin legumele in ulei. Asezam cartofii intr-o tava, adaugam chiftelutele si peste legumele. Le introducem pentru o ora la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 300g carne tocata de vita
  • 1 albus de ou
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • ulei
  • rozmarin
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Guedri Adelina
Soleanca

Soleanca

Taiem mezelurile fasii si le punem la fiert. Intre timp taiem legumele si le punem la calit in 2

24 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
File de merluciu pane cu legume

File de merluciu pane cu legume

Condimentam pestele cu sare si piper, punem legumele la fiert. Amestecam oul cu faina, adaugam pestele

5 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
Ciorba de fasole cu afumatura

Ciorba de fasole cu afumatura

Se alege fasolea si se pune de seara in apa calda. A doua zi se pune la fiert in apa rece. Cand da

2 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de porc cu sos de piper verde