Spalati cartofii bine, intepati-i cu o furculita si coaceti-i in cuptorul incins la 200° timp de 45'-50' (depinde de marimea cartofilor).
Intre timp pregatiti sosul: amestecati iaurtul cu Philly, uleiul si plantele aromatice tocate marunt.
Adaugati sare si piper proaspat macinat si asteptati frumusel sa se coaca cartofii.
Cand cartofii s-au copt, crestati-i adanc in forma de cruce si incercati sa ii desfaceti usor ( nu de tot) astfel incat sosul sa poata patrunde in interiorul cartofului. Turnati doua trei linguri de crema de branza si ceva verdeata taiata marunt.
Cartofii sunt moi cu coaja crocanta si se potrivesc de minune cu crema de branza aromata cu ierburi proaspete
Sunt usor de facut , nu necesita foarte mult timp si va salveaza o cina. Pofta mare!
Sursa acestei retete este blogul Disturbingly Delicious (www.disturbinglydelicious.blogspot.com)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii