Cartofi

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Cartofi

Ingrediente

  • (pentru 2 portii)
  • 6 cartofi de marime medie/mare
  • piept de pui
  • branza topita
  • carnaciori
  • muschi file
  • margarina/unt
  • cascaval
  • condimente diverse

Mod de preparare

1. Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Dupa ce s-au fiert se decojesc.

2. Puneti la fiert carnea de pui. Dupa ce aceasta s-a fiert, maruntiti-o sau taiati-o in bucatele cat mai mici.

3. Cu o lingura scobiti cartofii. Pastrati miezul scos afara pentru mai tarziu.

4. Tapetati un vas de Jena cu unt si asezati cartofii in el.

5. Ii vom umple in urmatoarea ordine: un varf de unt in fiecare, carne, branza topita iar la final adaugam carnaciorii si muschiul file (taiate in bucati mici).

6. Din miezul care a ramas vom face un fel de \"capace\" pentru cartofii nostri (pentru mai multe detalii vedeti foto).

7. Radeti cascaval deasupra iar apoi adaugati condimentele preferate. Eu am pus: patrunjel uscat, usturoi, boia dulce, vegeta si piper.

8. Acoperiti vasul de Jena si introduceti cartofii la cuptor pentru aprox. 40 min. pana capata o nuanta frumoasa, aurie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise