Feliutele da carne se bat ca pentru snitele. Se condimenteaza si se pun la prajit pe rand in tigaie, cate 2 minute pe fiecare parte. Cand terminam si ultimele feliute de prajit, le adaugam si pe celelalte si usturoiul tocat marunt. Se prajesc un pic impreuna cu usturoiul, apoi se adauga rosiile cu tot cu sosul din cutie. Se lasa sa fiarba, cand carnea si rosiile sunt bine fierte se adauga zaharul, foaia de dafin, sare si piper dupa gust. Pofta buna!!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii