autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu peste, Salate

Caras marinat cu legume

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Ingrediente
2-3 carasi mai marisori, 1 cana vin alb, cimbru, usturoi, chili, foi de dafin, o punga legume congelate, 1 praz(ceapa), ardei iute, 2 linguri pasta de tomate, ulei, sare, piper, putin marar verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait se tine pestele curatat si crestat oblic 2-3 ceasuri, la rece, invartindu-se pestele pe toate partile.
Intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei , punem legumele congelate, presaram cimbru, sare si piper, apoi punem bucatile de caras, felii de praz si deasupra rasturnam baitul ramas.
Adaugam deasupra doua linguri cu pasta de tomate.
Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit si lasam carasul sa se coaca aproximativ 30 minute, dupa care se poate servi cu marar verde, presarat deasupra.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Caras marinat cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata de cruditati cu surimi pane

Salata de cruditati cu surimi pane

Spalam , curatam si taiem toate legumele si le punem intr-un bol incapator. Branza o maruntim, masline-lor

5 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu peste
Salata de somon

Salata de somon

Punem ouale la fiert si intre timp spalam si taiem castravetele si rosiile. Spalam bine frunzele

13 voturi    6 comentarii
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2010

    E o bunatate dar am facut cu crap de crescatorie, caras nu am gasit. Am pus ceva mai mult praz si a iesit grozav. O reteta minunata, usor de pregatit!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iulie 2010

    O bunatate !

  • nicoleta , 06 iunie 2010

    Imi place, e bun

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

      Minunat! Imi place pestele foarte mult!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Tare apetisant arata.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

      Mmmm e un deliciu

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      O bunatate,felicitari.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      e super carasul! Si eu il crestez pe langa coloana si se topesc oasele cand il prajim sau coacem

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 2-3 carasi mai marisori
  • 1 cana vin alb
  • cimbru
  • usturoi
  • chili
  • foi de dafin
  • o punga legume congelate
  • 1 praz(ceapa)
  • ardei iute
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • sare
  • piper
  • putin marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

titza (Chef de cuisine)

E o bunatate dar am facut cu crap de crescatorie, caras nu am gasit. Am pus ceva mai mult praz si a iesit grozav. O reteta minunata, usor de pregatit!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript

Se spala rosiile si se scobesc pentru umplere. Capacele de la rosii se toaca marunt.Se spala castravetii si ceapa verde si se toaca

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata cu cartofi noi si peste afumat Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spală, se şterg şi, dacă sunt mai măricei, se taie în sferturi. Se prăjesc la foc iute până devin aurii.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de ton cu crema de branza