1.Se curata pestele ,se taie cu o foarfeca mare coada si inotatoarele ,se spala bine in mai multe ape.Se face o taietura in lung,pe partea unde pielea este neagra,aproape de sira spinarii astfel incat,la fiert, pestele sa fie patruns de caldura in mod egal.
2.Se aseaza pestele in vasul special de fiert peste cu partea alba in sus,cu apa rece si putina sare.Se pune sa fiarba ,la foc bun.Dupa primul clocot se domoleste focul ,ca sa clocoteasca incet.Se incearca daca este gata , cu un chibrit:daca lamnul intra usor in partea cea mai groasa , pestele este fiert.
3.Se curata de piele pe ambele parti,se aseaza pe un platou si se serveste cu cartofi fierti, stropiti cu ulei si un vin alb sec.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii