In primul rand, ne ocupam de piept.
In primul rand, ne ocupam de piept; se dezoseaza, se feliaza, se condimenteaza cu plicul de condimente, se pune intr-un bol si se adauga zeama de lamaie, uleiul; se amesteca bine, se acopera bolul si se lasa la frigider 1 h, dar ideal ar fi pana a doua zi.
Se pune carnea pe gratarul incins, iar dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se pune pe o farfurie.
Pe fiecare lipie, se pune cate 1 lingura cu iaurt sau sos, apoi fasii de piept, varza taiata fin, cascaval ras, rosii cubulete, castraveti cubulete, fasole clatita cu apa rece si bine scursa. Se ruleaza lipia, aducand marginile in interior.
Pe farfurie, se pun din ingrediente ramase, lipia taiata pe diagonala, apoi se serveste cu orice sos doreste fiecare.
Sfat: Lipia pentru a se rula usor, se incalzeste putin, intr-o tigaie, pe ambele parti.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii