Se taie gogosarii in jumatati, se scot cotoarele, se taie in felii cam de 2-3 cm si se dau prin masina de tocat carne.
Se taie gogosarii in jumatati, se scot cotoarele, se taie in felii cam de 2-3 cm si se dau prin masina de tocat carne.
Se pune la fiert in vase mari, se adauga sare, ierburi aromate si se fierb pana ce scade surplusul de lichid.
Se pune bulionul in borcane asa fierbinte de pe foc, asta dupa ce borcanele sunt puse pe chiuveta sa atenueze presiunea si sa nu crape borcanele, se pun capace si se dau la cuptor circa 20 minute sau pana ce se aude sfaraind in cuptor, se opreste focul si se lasa sa se racoreasca pana a doua zi, apoi se pun la camara pentru vreme de iarna.
Sa aveti pofta, dragilor!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii