1493
retete

Alte sectiuni
  • Supa de rosii cu pui, fidea si crutoane

    Se pune la fiert tacâmul de pui într-o oală de 3 litri pentru supă, cu apă şi puţină sare. Când carnea e aproape fiartă, se adaugă ceapa întreagă crestată, morcovii tăiaţi în două, ardeiul tăiat în două. Când

    1 comentariu

  • Supa de rosii cu galuste pufoase de gris

    Intr-o oala se pune apa rece si se adauga pieptul de pui spalat. Se lasa sa fiarba si se spumeaza de cate ori este nevoie. Cand nu mai face spuma, se pune ceapa curatata si crestata in patru si telina. Se lasa sa fiarba la foc domol. Morcovul se curata

    0 comentarii

  • Ciorba de pui radauteana

    Legumele se curăță, se toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei. Se adaugă pieptul de pui tăiat fâșii,  apoi se completează cu apă, se asezonează de sare, piper și leuștean, și se lasă la fiert semiacoperit la foc

    0 comentarii

  • Supa de vitel

    Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde; se dau doua, trei clocote, dupa care se clateste carnea si se pune cu apa la fiert. Se adauga toate legumele tocate, ierburile aromate, foile de dafin, sare si se fierbe la foc potrivit pana

    0 comentarii

  • Ciorba de curcan

    Se pun la fiert, într-o oală încăpătoare cu capacitate de 6 l, tacâmul de curcan împreună cu apa (astfel încât de la nivelul apei până la marginea vasului să mai rămână un spaţiu liber de 3 degete)

    2 comentarii

  • Ciorba de praz

    Prazul se taie felii foarte foarte subtiri. Carnea se toaca foarte marunt cu cutitul cum am procedat eu sau poate fi tocata la masina daca folosim o sita cu orificii mari. In vasul de gatit punem uleiul si adaugam prazul. Lasam sa se caleasca pana cand

    0 comentarii

  • Ciorba de legume cu perisoare

    Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa o taiem cat mai marunt. Cartofii taiati cubulete ii lasam deoparte, varza de bruxelles o curatam bine de frunzele uscate

    0 comentarii

  • Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

    Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa ce curatam zarzavatul- doar un morcov- il taiem marunt, doar ceapa si usturoiul le lasam intregi. Un morcov

    0 comentarii

  • Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Carnea tocata am amestecat-o intr-un castron cu ou, orez, putin cimbru uscat, sare si piper. Am framantat bine cu mana pana la omogenizare. Cu mainile umezite am format perisoarele si le-am pus in vasul aparatului Multicooker Crock-Pot Express cu gatire

    0 comentarii

  • Ciorba de pui radauteana la Multicooker Crock-Pot Express

    Carnea de pui si legumele curatate se introduc in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Se adauga apa, cu un cm mai putin pana la MAX. Se adauga, dupa gust, sare. Se conecteaza multicooker-ul la curent si se inchide etans capacul,

    0 comentarii

  • Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Pentru inceput conecteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express la curent, apoi selecteaza programul BROWN/SAUTE. In timp ce aparatul se incalzeste pe ecranul aparatului apare HEAT, iar apoi, dupa semnalul sonor, apare timpul setat pentru gatit. Asta inseamna

    0 comentarii

  • Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express

    Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare (daca sunt foarte mari si au seminte multe, intai se indeparteaza semintele). Se amesteca bine cu sare, apoi se lasa la scurs intr-o sita 20-30 minute Legumele pentru supa se curata, se taie

    0 comentarii

  • Ciorba din afumatura de porc cu zeama de varza la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Punem în vasul multicookerului carnea de porc porționată și bine clătită cu apă caldă. Adăugăm 1 l apă rece, sau atât cât să fie carnea acoperită bine. Așezăm capacul rotindu-l din poziția deschis spre poziția închis,

    0 comentarii

  • Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Parliti pulpele pe flacara aragazului de puf, le spalati bine. Rosiile le puneti intr-o cratita cu apa care fierbe, le lasati sa clocoteasca 1-2 minute, apoi le scoateti pe o farfurie. Le lasati sa se racoreasca, le decojiti de pielita, indepartati cotoarele

    0 comentarii

  • Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

    Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet de apa rece.O strecuram si o lasăm deoparte. Ceapa, usturoiul si ardeiul le curatam si le tăiem cubulete mărunte. *Pregatim

    0 comentarii

  • Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac

    Reteta ce o prezint mai jos poate parea un pic bizara, caci e un melanj de influente, arome si gusturi din felurite regiuni. Mai e si foarte versatila, caci fiecare anotimp ma inspira altfel, asa ca de fiece data imi iese in alt fel. Ma incumet sa mai

    0 comentarii

  • Ciorba cu aroma si culori tomnatice

    Pentru inceput, punem la fiert fasolea, e bine sa o puneti de seara la inmuiat, fierbe mai repede. Dupa ce da 2-3 clocote, schimbam apa si punem din nou la fiert, procedam asa de inca 2 ori. Separat curatam toate legumele. Ceapa o taiem marunt, morcovul,

    0 comentarii

  • Ciorba cu coltunasi

    Aluat coltunasi: Pui faina intr-un bol, faci o gaura in mijloc si adaugi ouale batute. Inglobezi faina in ouale batute prin miscari circulare. Daca e cazul adaugi cele 3 linguri de apa, daca nu continuam sa framantam pana cand obtinem un aluat omogen.

    0 comentarii

  • Ciorba de gaina cu taitei de casa (zeama)

    Ciorba de gaina cu taitei de casa, este cunoscuta in toate regiunile tari, dar mai ales in Bucovina, care este cunoscuta sub numele de "zama", fiind un deliciu, mai ales atunci cand e gatita cu gaina crescuta la curte. Nu cred ca exista

    1 comentariu

  • Ciorba cu aripioare de pui, ficatei si taitei de casa

    Vom incepe prin a spala toate legumele si a le toca fin, dupa aceea se vor spala aripile de pui si se pun la fiert. Dupa ce se ia toata spuma, se vor pune legumele cu foaia de dafin peste aripi, urmand sa punem cartofii taiati cubulete. In alta oala,vom

    0 comentarii

Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.