Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece. Cand fierbe i se ia cu o paleta spuma si cand s-a terminat spumuirea incepem sa punem zarzavatul. Se curata, se toaca ceapa si se pune peste carne. Se curata morcovul, se da prin razatoarea mica si la fel se pune peste carne. Telina se curata, se taie o bucata potrivita din ea, dupa care ceea ce a ramas se inveleste in prosoape de bucatarie de hartie si se pune intr-o punga la frigider.Bucata de telina taiata se da prin razatoarea mica si se pune peste carne. Lasam sa fiarba pana cand zarzavatul este aproape fiert. In timpul acesta curatam gulia si o dam pe razatoarea mare. Cand zarzavatul este aproape fiert punem gulia, cele 4 maini de mazare si cele 4 maini de fasole.La sfarsit punem dovlecelul dat prin razatoarea mare, broccoli si sucul de rosii si lasam sa fiarba 10 minute, dupa care punem borsul. Dupa ce a fiert borsul se stinge si se pune leusteanul tocat.
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii