Bors de perisoare, din carne tocata de curcan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Bors de perisoare, din carne tocata de curcan

Ingrediente

  • 1,5 kg carne tocata de curcan(Carrefour).
  • 3 morcovi potriviti nu prea mari.
  • 2 cartofi.
  • 1 ceapa rosie.
  • 1 cescuta orez.
  • 1 cana de dovleac dat pe razatoare.
  • 4 oua(eu fac ciorba intr-o oala de 6 l).
  • 1 l bors.
  • faina,pentru perisoare.
  • 1 leustean verde.
  • sare,piper roz proaspat macinat,vegeta fara sare(plafar bio),un praf de menta,un praf de tarhon uscat.

Mod de preparare

Curatam zarzavatul,il spalam,il taiem si apoi il punem in oala la fiert.Eu fac ciorba intr-o oala de 5 litri si pun apa cam 3 litri.Fiecare pune apa cat considera si depinde si de cantitatea pe care o dorim sa o facem.Separat facem perisoarele,eu le dau prin faina.Dupa ce a fiert bine zarzavatul,punem perisoarele din carne de curcan,iar cand apa incepe sa dea in clocot,turnam o cana de apa rece,deasupra ca sa se fragezeasca perisoarele si sa se ridice deasupra.Aceste perisoare fierb cam in circa 15 minute,potrivim de sare(vegeta fara sare bio)si ce condimente mai dorim,o lasam cam 10-15 minute cu capacul pus,dupa care,adaugam 4 oua batute spuma cu putina ciorba,amestecam cu o lingura de lemn,ca sa nu se rupa perisoarele.Tocam un leustean cat mai marunt si il punem in ciorba.Aceasta ciorba merge cu un ardei iute,sau o ceapa rosie.Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise