Curatam zarzavatul,il spalam,il taiem si apoi il punem in oala la fiert.Eu fac ciorba intr-o oala de 5 litri si pun apa cam 3 litri.Fiecare pune apa cat considera si depinde si de cantitatea pe care o dorim sa o facem.Separat facem perisoarele,eu le dau prin faina.Dupa ce a fiert bine zarzavatul,punem perisoarele din carne de curcan,iar cand apa incepe sa dea in clocot,turnam o cana de apa rece,deasupra ca sa se fragezeasca perisoarele si sa se ridice deasupra.Aceste perisoare fierb cam in circa 15 minute,potrivim de sare(vegeta fara sare bio)si ce condimente mai dorim,o lasam cam 10-15 minute cu capacul pus,dupa care,adaugam 4 oua batute spuma cu putina ciorba,amestecam cu o lingura de lemn,ca sa nu se rupa perisoarele.Tocam un leustean cat mai marunt si il punem in ciorba.Aceasta ciorba merge cu un ardei iute,sau o ceapa rosie.Pofta buna !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii