Se amesteca margarina(Rama) cu 4 galbenuse,140gr. zahar praf, 120gr. migdale macinate, 1 praf de vanilie si 9 lg. frisca. Intr-un strecurator , pe care l-am captusit cu folie de aluminiu, se pune crema, apoi piscoturi trecute prin frisca, iarasi crema, piscoturi ,iar deasupra trebuie sa fie crema. Se pune pe o tava la congelator pentru 1 ora ,apoi se pune in frigider pentru inca 3ore.Se scoate inainte de servire , cand se pune pe o farfurie de tort rotunda si se imbraca in frisca.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii