Ingredientele pt blat se amesteca toate si se fac doua foi (se coc la foc mic pentru ca sunt bezea).
CREMA:
-10 galbenusuri se amesteca cu 10 linguri zahar, pe aburi;
-2 budinci vanilie se fierb in 500-750 ml lapte (mai putin decat scrie pe plic) + 4,5 linguri zahar;
Intr-un vas inalt se pune 250 grame margarina sau unt (un pachet + ¼ din altul) si se tot adauga incet cate o lingura din fiecare din cele doua creme de mai sus, dupa ce s-au racit, amestecand continuu cu mixerul.
Crema obtinuta, se imparte in doua: intr-o jumatate se pun 100 gr stafide, iar in cealalta 200 gr Nutella.
Intre cele doua foi se pune crema cu Nutella, iar sus cea de vanilie.
Peste aceasta din urma, se pune frisca.
Se tine la rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii