Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se ia de pe foc si se lasa la racit.
Separat se caleste usturoiul in uleiul de masline adauganduse carnea tocata iar la final conserva de rosii. Se asezoneaza cu sare si piper si o jumatate de lingurita de zahar ca sa diminueze aciditatea rosiilor. Se lasa apoi si acest sos la racit.
Se taie branza mozzarella cubulete.
Orezul racit se amesteca cu parmezanul ras si cu un ou.
Se ia din compozitia de orez si se intinde in podul palmei in strat de aproximativ 1 cm., in mijloc se pune sosul rezultat di carnea toccata si un cub de mozzarella,incercand sa formam niste sfere de marimea unor portocale mici.
Sferele rezultate se dau prin ou si apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii