Se fierb 3 cescute de apa cu un praf de sare.
Cus-cus cu legume si surimi deliciosPestele spalat, uscat, condimentat cu sare si piper, se pune in vasul termorezistent.
Somon cu brocoli, sos de ciuperci si paste cu hriscaSe fierb spaghetele in apa cu sare.
Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjelSe framanta bine carnea tocata de curcan cu orezul.
Sarmale cu foi de vita si carne de curcanCuratam cartofii de coaja si-i punem la fiert, in apa cu sare.
Musaca de cartofiLasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.
Placinta cu carneSe spala ardeii, apoi se taie in cate 2 jumatati egale.
Ardei rosu umplut cu cus-cus si carne tocata de curcanSe fierb pastele in apa cu sare.
Spaghete bolognese cu sos de spanac si mentaSe bat albusurile spuma tare.
Chec cu migdale, cocos si roscoveToate legumele, mai putin cartofii, curatate, spalate, se rad pe razatoarea cu ochiuri mari sau taiate cubulete.
Bors de sfecla rosieCarnea tocata se condimenteaza.
Rulou de vitel umplut cu surimi si creveti, pe cartofi noi si jus de vin rosu si raciCeapa alba se toaca.
Chilli Biftec, tagliatelle cu seminte de floarea soarelui si ulei de masline si jus din vin rosuCarnea de miel se alege si se spala.
Steak de miel carbonaraCalim in ulei o ceapa tocata marunt.
Ciorba cu ardei umplutBranza se paseaza bine si se omogenizeaza cu smantana.
Bulgarasi de branza cu maslineAluatul se intinde cat de mult permite.
Chiftelute in cosulete foietajMuschiuletul de porc se taie astfel, incat sa poata fi intins cat mai bine.
Rulada de porc cu carne tocataIn oala cu unt topit si o ceasca cu apa, se soteaza legumele curatate.
Supa crema de broccoliSe amesteca intr-un vas, pe foc, laptele, apa, un praf de sare, zahar si gris.
Galatopita reinventataPentru a prepara reteta spaghete carbonara incepem prin a pune apa cu o lingurita de sare, la fiert.
Spaghete carbonara reţetă cu spanac si carne tocataPreparam cus-cusul in felul urmator: punem apa la fiert si adaugam 1 lingurita sare.
Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cusFierbem ouale pentru 10 minute, in apa cu putina sare si putin otet.
Oua scotienePunem apa la fiert.
Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varzaPentru perisoare, tocam carnea impreuna cu o ceapa, o condimentam cu sare, piper si cimbru si o amestecam cu ouale si orezul.
Perisoare de pui in sos alb de branzeturiCarnea am achizitionat-o direct tocata din piata, asa ca acasa, doar am amestecat-o.
Chiftelute preparate la cuptorCuratam legumele, le spalam si le tocam marunt.
Placinta cu carne tocata si ciuperciSpalam bine cartofii si ii punem la fiert.
Cartofi umpluti cu carne tocata, in sos de rosiiPentru aluat, am amestecat intai ingredientele lichide.
Chiftelute in aluat de bereReteta de parjoale moldovenesti. Parjoale moldovenesti reteta traditionala. Parjoale moldovenesti cu carne tocata de porc,...
Parjoale moldovenestiPastele se fierb intr-o craticioara in apa cu sare.
Penne cu carne tocata de pui si mazareCeapa se toaca marunt.
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legumeCarnea de pui se pune intr-un castron.
Sarmale cu carne de pui in vas de lutFoile de vita se oparesc in apa cu sare.
Sarmalute in foi de vitaVinetele, curatate partial de coaja, se taie in doua pe lungime. curățate parțial de coajă, se taie în două pe lungime.
Vinete umplute cu carne (Papoutsakia)Se spala bine cartofii cu tot cu coaja.
Cartofi umpluti cu piure de spanac si carne tocataPunem 500 ml apa la fiert.
Salata de tortelini si rosii cherrySe indeparteaza cu grija piciorusele la ciuperci.
Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascavalSe spala zarzavatul.
Ardei Kapia rosu umplut, la cuptorCarnea tocata se pune intr-un castron si se amesteca cu sare.
Musaca cu dovlecei si carne tocata de curcanSe caleste in ulei ceapa, usturoi si radacina de ghimbir.
Furnici in copacPeste carnea tocata, adaugam lingura de amidon.
Furnici in copacPentru a fierbe sarmalutele, am folosit oala de lut primita in dar de la mama mea.
Sarmalute in foi de vita de vie si varza murataSpanacul se fierbe si se lasa la scurs.
Rulada cu carne tocataKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise