Curatam ceapa si usturoiul.
Friptura de miel cu cartofi noi, ciuperci si sos de mentaCarnea de miel o portionam, curatam ceapa, usturoiul si ghimbirul.
Madras de miel cu orez si chutney de mere cu mentaDin ingredientele pentru aluat, facem o coca.
Drob de miel in coronita de aluatSeparam ouale.
Prajitura cu crema de branza invelita cu fructe de padureReteta de cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao. Cozonac fara framantare reteta simpla si gustoasa. Reteta...
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoSeparam ouale.
Rulada de spanac umpluta cu crema de branzaMai intai, se pregateste tava pentru chec.
Chec cu lamaie si iaurtReteta de prajitura cu crema de branza, ciocolata si gem. Prajitura cu crema de branza, ciocolata si gem reteta simpla....
Prajitura cu crema de branza, ciocolata si gemMazarea, porumbul si morcovul se clatesc cu apa rece.
Briose cu salam, mazare, porumb si morcovReteta de briose cu vanilie si ciocolata. Briose cu vanilie si ciocolata in interior. Retete de briose. Retete de muffins.
Briose cu vanilie si ciocolataMai intai, capsunile se curata, se spala si se taie cubulete.
Briose cu mac, capsuni si crema de branzaRondelele de castravete se decupeaza in forma de inimioara.
Martisor Trifoi cu patru foiRondelele de morcov se cresteaza in forma de lalea.
Lalele din morcov si castraveteRosiile se spala.
Lalele din rosii umplute cu branzaSe amesteca bine cu mixerul toate ingredientele.
Clatite umplute cu cascaval si sunca de puiSe pune o foaie de aluat in vas.
Placinta cu ciuperci in aluat fragedDin faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat.
Placinta cu varza calita (varzari)Imi plac mult aperitivele cu branza, mai ales cu branza pufoasa.
Scufite cu branza si verdeataFasolea se lasa din ajun, intr-un vas cu apa, pentru a fierbe usor.
Chiftele din fasoleSe deschide pachetul de foi de placinta proaspete.
Rulouri pizza din foi YufkaSe curata pestele, se spala si se fierbe inabusit.
Crochete de peste cu 4 sosuriUn aperitiv usor si totodata consistent si foarte simplu de realizat.
Aperitive de primavaraIn primul rand pregatim siropul si il lasam sa se racoreasca pana pregatim blatul de prajitura.
Prajitura cu macBiscuitii se farama si se amesteca cu untul topit.
Cheesecake cu fructeSe bat albusurile spuma.
Tort usor cu mascarpone si fructe de padurePunem sunca la fiert.
Ciorba de stevie, macris si zeama de suncaPieptul de curcan il taiem fileuri.
Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise in sos de smantana cu cascavalIn prima faza, cu o zi inainte, am dat parmezanul pe razatoarea mare.
Spaghetti Cacio e PepeFierbem ouale de prepelita, astfel incat sa fie tari.
Briose cu cascaval si oua de prepelitaScurgem bine fileurile de ansoa, de ulei.
Rulouri cu masline si fileuri de ansoaSpalam ciupercile, indepartam coditele si le curatam de coaja.
Ciuperci umplute cu oua de prepelitaTaiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele.
Ardei grasi umpluti cu salata de pesteBranza taiata in bastonase mici si groase, se pune intr-un bol cu ulei de masline si se lasa 30 minute.
Ciupercute aperitivSpanacul spalat, bine scurs, se pune in tigaie cu 1 lingura de ulei.
Croque MadamePentru clatite, se amesteca intr-un vas toate ingredientele.
Aperitive cu clatite sarateInimioare cu aluat foietaj si carne de porc tocata, cu morcov ras si verdeata si cu susan rumenit.
Inimi de foietaj cu carne si susanSe calesc ciupercile spalate.
Ciuperci cu sos de leurdaIntr-o craticioara, se pune ghimbirul pe foc mic.
Briose cu ghimbir si portocalaKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise