autor:

Alina

»

Hanul Dragaicilor

Buzau - Localitatea Maracineni la intersectia DN2 cu E85.la intrarea in orasul Buzau.

Alte restaurante din zona

In drum spre Piatra Neamt , am oprit sa mancam la un restaurant traditional, Moara Dragaicilor. Este localizat intr-o moara veche cu terase in carute traditionale, „Salonul Vanatoresc”, „Salonul Drumetilor si a Targovetilor” cu tereasa hanului in cerdac, „Salonul Boieresc”, „Crama Domneasca”, curtea interioara a hanului amenajata cu terasa sub bolta de vie, foisor cu gratar, piscina cu jacuzzi.
Restaurantul se afla la la intrarea in Buzau in localitatea Maracineni la intersectia DN2 cu E85.
Resturantul este parte a Complexului Moara Dragaicilor, din care mai face parte si Hanul Crasmarita din Buzau, constructie originala si practica, impletind armonios stilul rustic cu cel modern.
Este locul perfect in care va puteti bucura de o atmosfera rustica autentic romaneasca, unde se poate asculta muzica populara autentica, si se pot savura mancaruri specific romanesti.
Este foarte greu sa te hotarasti asupra meniului. Noi am avut nororc ca am fost 2 insi si am comandat 3 meniuri diferite, putand astfel sa gustam unul de la altul.
Daca ospatarii ar purta costume nationale, atunci chiar ar fi totul impecabil !!!
 • 3 impresii despre restaurantul Hanul Dragaicilor • Poza (optional)
  Recomand acest restaurant

 • Alexandru Mihai , 18 Iunie 2015

  oprit aici in drum spre bucuresti pt meciul bute-mendy. comandat salata cu pui. plecat cu toxiinfectie alimentara, vomat 3 zile + dureri insuportabile de stomac. pe tot parcursul meciului incercam sa nu lesin. acum imi pare rau ca nu am apelat OPCul.

 • Gavril Adrian-cristian , 11 Septembrie 2014

  Atenție la pâine și smântână cei care vreți să mâncați acolo un bol nici de smântână și 5 felii de pâine este 21 de lei preț capcană mai mult decât ciorba am sa postez și bonul fiscal pentru cei ce nu cred

 • Melnic Mihai Alexandru , 20 Noiembrie 2013

  CEL MAI BUN RESTAURANT TRADITIONAL DIN TARA!!!!DIN PACATE...OSPATARII,CATIVA DINTRE EI....NU-SI FAC MESERIA.IN REST....SUPER!!!!!

Mancare

Preturi

Serviciu

Informatii

 • Specific:
  Romanesc
 • Adresa:
  Localitatea Maracineni la intersectia DN2 cu E85.la intrarea in orasul Buzau.
 • Oras:
  Buzau
 • Telefon:
  +040 238 717 213
Adauga reteta
Adauga articol