Recomanda restaurant


  • Iti multumim pentru intentia de a posta o recenzie pe Gustos.ro.

  • Pentru ca aceasta sa fie aprobata, te rugam ca recenzia ta sa respecte urmatoarele reguli:
  • 1. Continutul recenziei si pozele atasate sa fie originale. Postarea repetata de recenzii copiate de pe alte siteuri/bloguri poate duce la suspendarea contului.
  • 2. Corectitudine gramaticala. Nu putem accepta recenzii in care propozitiile nu sunt scrise cu litera mare sau sunt scrise integral cu majuscule, nici recenziile care contin multe cuvinte scrise gresit, dezacorduri, prescurtari excesive.
  • 3. Relevanta, ton echilibrat, claritate. Recenzia unui restaurant trebuie sa ajute alti membri gustos, un decizia lor de a frecventa sau nu un anumit local. Aceasta inseamna ca o recenzie trebuie sa aiba in mod minimal datele de contact ale restauntului (adresa si telefon), precum si o descriere a serviciilor (specific, preturi, feluri de mancare, ambianta, etc.), suficient de clara pentru a ajuta in procesul de selectie. Chiar daca serviciile oferite de un local nu au fost la inaltime, Gustos.ro nu va tolera injuriile; va recomandam ca in acest caz sa descrieti cu lux de amanunte experienta dumneavoastra.

Datele restaurantului:

Nume *:   
Oras *:   
Specific *:   
Adresa *:   
Telefon *:   
Email :   
Adresa web:   
Orar:   
Descriere *:   
Fotografii:
Click pe 'adauga foto' pentru a adauga imagini. Tip imagine acceptat: jpeg, jpg, gif.
Proportii recomandate 4:3.
adauga foto
Date de contact
(datele persoanei care trimite recomandare) :