Vinete umplute cu branza si verdeata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vanata mare
  • 150 gr brinza de oaie (cas)
  • 100 gr telemea de vaca
  • 60 70 gr de branza topita
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de ceapa verde(cozi)
  • o legatura de usturoi verde(cozi)
  • un buchet de marar
  • 2 oua
  • faina 200gr
  • ulei pt prajit
  • sare piper

Mod de preparare

Aceasta reteta e o reteta de vara,creata de verdeata plina de roua a gradinilor si combinata cu roada oilor care pasuneaza culmile muntilor.

Vinetele se cojesc si se taie rondele se sareaza se lasa la stors.

Umplutura:branza de oaie,telemeaua se framinta bine intr-un bol se adauga verdeata taiata marunt,branza topita se pune pana leaga si iese o pasta groasa si omogena.

Pe fiecare rondea de vanata se pune o portie de umplutura(groasa cat felia de vanata)si se acopera cu

alta rondea de vanata.Se dau prin faina prin ou si le prajim in ulei incins.

Se pot combina cu orice mancare.Le-am incadrat intre cartofi pai la cuptor,cu file afumat de porc usor prajit.Ca salata...varza dulce cu o sfecla rosie si cu o maioneza de usturoi putin discreta.Va urez o vara savuroasa!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise