Vinete pane

Vinete pane. Intr-un castron mai mare se amesteca faina, ouale, uleiul, piperul, cimbrul, drojdia, patrunjelul tocat marunt si sarea.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 vinete medii,
  • 2 oua,
  • 300 ml apa,
  • putina drojdie uscata,
  • ulei,
  • cimbru,
  • patrunjel tocat marunt,
  • sare,
  • piper

Mod de preparare

Intr-un castron mai mare se amesteca faina, ouale, uleiul, piperul, cimbrul, drojdia, patrunjelul tocat marunt si sarea.

Se amescteca pana se formeaza o pasta grosuta apoi se adauga apa putin cate putin si apoi se lasa la dospit o ora.

Intre timp vinetele se spala bine si se tai rondele, se presara cu sare si se lasa 30 minute pana se elimlna sucul.

Se dau prin aluatul de mai sus si se prajesc in uleiul incins.

Se scot apoi pe servetele absorbante si se servesc imediat cu rosii.

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise