Tort cu branza si ananas

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt blat:4oua,4linguri zahar,2linguri faina,1/2plic praf de copt,2 linguri cacao
  • Pt crema:500g branza de vaca,200g zahar pudra,300ml frisca,un compot de ananas
  • Pt ornat:200ml frisca,bombonele ornamentale

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,apoi se pun galbenusurile.Se incorporeaza faina,amestecata cu praful de copt si cacaua.

Compozitia se toarna in tava unsa si tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptorul preincalzit pt 30de minute.

Se amesteca bine branza de vaci cu zaharul pudra,apoi se incorporeaza frisca batuta.

Blatul racit se taie in doua,se insiropeaza cu zeama de ananas,se pune inapoi in forma de tort detasabila,se pun bucatele de ananas,crema si al doilea blat.

Se introduce in frigider pt 4-5 ore,apoi se scoate din forma si se orneaza cu frisca,dupa preferinta.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise