tocanita din carne de porc

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750kg carnede porc
  • 3-4 cepe mari
  • 1 lingura ulei
  • 3 linguri bulion
  • 2linguri patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea taiata bucatele se prajeste in ulei, se dauga ceapa tocata si apa cat sa acopere carnea.Se lasa sa fiarba pe foc mic.Intre timp se sareaza , se pipereaza apoi cand carnea este aproape fiarta se adauga bulionul.Se lasa sa mai fiarba pana mancarea este gata, sau se introduce la cuptor.Cucateva minute inainte de a o lua de pe foc se pune verdeata tocata.Se serveste fierbinte cu mamaliguta si muraturi.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise