Supa de pui in suc de rosii, cu boabe de strugure verde

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Eu folosesc de obicei sira, aripile inferioare si gaturile de pui
  • o ceapa medie
  • 1 morcov +ardei+pastarnac
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri de smantana
  • 2 ciorchini de stugure verde ( adica necopt, se gaseste in piata la oamenii de la tara)
  • sare si piper
  • 3 oua

Mod de preparare

Eu fac supa asta intr-o oala de 3 litri.

Oparesc carnea de pui in 2 ape, apoi o pun la fiert in apa rece, alaturi de ceapa, morcov, ardei , pastarnac, deoarece fierb relativ la fel.

Cand a fiert carnea, se face un amestec din pasta de tomate si iaurt (nu-mi place culoarea alba la supa), il dizolv in putina apa cu sare si piper si adaug compozitia in oala.

O mai las sa fiarba 10 minute, dupa care sparg 3 oua intregi (mesenilor mei nu le plac ouale decat asa) si le adaug in ciorba, precum si boabele de strugure.

Se lasa sa mai fiarba alte 10 minute, dupa care o oprim.

Se serveste fierbinte, alaturi de mamaliguta calda si branza (asa o preferam noi).

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise