Suc de rosii

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • rosii
  • sare

Mod de preparare

Se spala bine rosiile se trec prin masina speciala care separa cojile si samburi de pulpa rosiei.

Ceea ce ramine se pune la foc mic la fiert.

In timp ce fierbe, se ia spuma pina ce sucul fierbe fara sa mai faca spuma. Se adauga sare dupa gust.

Se pune in recipiente de sticla sterilizate.

Se acopera cu ceva ce poate pastra caldura. A doua zi se pun intr-un loc aerisit (camara, beci).

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise