Spanac la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg spanac
  • 300 g suc de rosii
  • O ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • Sare , piper
  • oua ochiuri romanesti sau prajite

Mod de preparare

Intr-o cratita se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, pana devine sticloasa, apoi se adauga frunzele de spanac intregi, sa se caleasca la foc mic pana cand ii scade volumul.

Se adauga sucul de rosii, usturoiul tocat, sare si piperul si se baga la cuptor 30- 60 minute.

Se pote pregati si cu carne de pui , porc (aceasta trebuie prajita inainte de a o pune in spanac).

Spanacul se poate servi cu oua ochiuri romanesti sau prajite.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise