Spanac

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Spanac
  • Ceapa si usturoi verde(daca e vara, daca nu uscate)
  • Sare, piper, oregano, ulei
  • Suc de rosii

Mod de preparare

Se pune apa la fiert in care se va opari spanacul dupa alegere si spalare. Dupa oparire se scurge si se toaca. Se toaca si ceapa si usturoiul si se pun toate la fiert intr-o cratita, adaugand sare, piper, oregano, ulei de masline si apa. Cand este aproape fiert se potriveste dupa gust si se pune suc de rosii. Se lasa inca 10 minute si gata.

Pofta buna!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise