SALATA DE VINETE

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 vinete potrivite
  • 1 ceapa mica
  • ulei de masline
  • 1 galbenus crus
  • sare
  • zeama de la o lamaie.

Mod de preparare

Se spala vinetele, se sterg si se coc. Dupa ce au fost coapte se curata de coaja si se lasa la scurs apoi se toaca marunt pe un fund de lemn sau se mixeaza.

Se adauga galbenusul, uleiul, sarea, zeama de lamaie si se amesteca , omogenizandu-se bine cu o lingura de lemn sau cu ajutorul mixerului. Se adauga ceapa tocata marunt.

Se orneaza dupa preferinta si se consuma ca aperitiv alaturi de alte preparate.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise