Va recomand ca tonul sa fie neaparat bucati, nu maruntit, deoarece altfel salata va avea o consistenta mai fluida. Astfel punem cele 3 conserve de ton la scurs intr-o sita mare si intre timp pregatim maioneza. Dam prin razatoare (mica) galbenusul, adaugam si galbenusul crud, mustarul si adaugand ulei putin cate putin incepem sa mixam pana obtinem cantitatea dorita de maioneza. La final adaugam smantana sau iaurtul si amestecam cu o lingura de lemn pana la omogenizare. Incorporam tonul, adaugam zeama de lamaie, condimentam cu sare si piper si mixam cateva minute.
Iubitorilor de ton cu siguranta le va fi pe plac aceasta salata :)).
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise