SALATA DE CONOPIDA CU MAIONEZA SI CEAPA

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg conopida
  • 2 cepe
  • 300 gr maioneza

Mod de preparare

Se fierbe conopida buchetele,se lasa la racit si scurs 30 minute apoi se paseaza cu furculita pana se marunteste[fara a se transforma in piure].Se pune intr-o sita si se lasa la scurs 1 ora.Intre timp se toaca marunt ceapa.Dupa o ora se amesteca conopida scursa cu ceapa si maioneza si se da la frigider.Se serveste rece pe tartine de paine

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise