Se fierbe oul tare (cca 5 min. din clipa in care incepe sa fiarba apa). Intre timp se spala salata, ceapa, ardeiul, lamaia, rosiile. Se desface conserva de ton.
Se curata oul si se taie feliute. Se rupe salata(mie imi place taiata subtire). Rosiile se taie in jumatati. Ardeiul se taie julien. Se taie ceapa (nu foarte marunt). 1/2 de lamaie se taie feliute si o folosim pentru a orna salata.
Pe o farfurie se aseaza salata, peste care se pun toate ingredientele in mod uniform. Se face un dressing din zeama de la 1/2 de lamaie ramasa care se amesteca cu uleiul , oregano, busuioc, cu care se va stropi salata, dar mult mai usor este sa folositi Knorr mediteraneean, care va da salatei o savoare deosebita.
Va doresc pofta buna !!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise