Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca foarte marunt. Castravetii acri se toaca marunt, se storc de zeama si se adauga in castron. Mazarea se da doua-trei clocote si se pune peste salata. Adaugati peste salata putin gogosar si patrunjel tocat pentru aspect.
Preparati maioneza din galbenus, mustar, zeama de lamaie, sare, piper si ulei si turnati-o peste salata, dar pastrati doua-trei linguri pentru ornat.
Omogenizati salata, puneti-o pe un platou, ornati-o cu maioneza, masline, gogosari, peperoni, felii de castravete, frunze de patrunjel.
Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise