Se dezoseaza pieptul , se trece prin masina de tocat , sau robot , se adauga ouale crude , sarea , piperul, albus de ou tocat marunt , ciuperci tocate, bucatele de masline , gogosari si castraveti tocati , se amesteca bine , apoi , se ia folie de aluminiu si se ruleaza integul amestec , rasucindu se bine la capete.Se pune intr o tava unde se pune apa cat sa ajunga la jumatatea ruloului, apoi se introduce la cuptor , unde se tine cam 1h si jumatate dupa care , se scoate , se lasa sa se raceasca si se taie felii.Are un aspect deosebit , fiind marmorat , este dietetic si f bun la gust .Eu , dupa ce l scot din folie il rumenesc putin in tigaie ,in ulei incins , pe ambele fete.Are un aspect mai frumos si este si mai bun la gust !Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise