Pulpe de pui cu cartofi si ciuperci la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 cartofi mari
  • 200 g ciuperci
  • 200g smantana
  • pulpe de pui fierte
  • putin ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

Cartofii se curata,se spala si se taie felii subtiri.

Cu ciupercile procedam la fel,le curatam si le taiem felii subtiri.

Intr-o tava se pune putin ulei,apoi se acopera cu un strat de cartofi,apoi unul de ciuperci,alternand straturile in asa fel incat ultimul sa fie de cartofi.

Smantana se bate putin cu furculita,se pune sare si piper si se toarna peste cartofi.

Se baga la cuptor 50 de minute.

Pulpele se fierb in apa cu sare si in ultimele 10 minute se aseaza peste cartofi sa se rumeneasca si ele putin.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise