Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale din care formam mici bilute.
Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina, apoi asezam bilutele cu ceva distanta intre ele.
La copt o sa creasca si nu vrem sa lipeasca una de alta.
Dupa ce s-au copt, cat inca mai sunt calde le scoatem mijlocul cu ajutorul unui cutit ascutit, astfel incat sa ramana ca niste capacele goale. Miezul scos il punem la crema
Crema:
o cana nuci macinate
o esenta de rom
un pachet margarina sau unt
miezul scos mai devreme
150g zahar
3-4 linguri cacao
Se face o pasta. Daca nu s-a legat se adauga putin lapte.
Cu aceasta crema se umplu capacelele si se unesc doua cate doua formand piersicutele.
Dupa ce s-au format, cu ajutorul unei pensule se traseaza pe fiecare mici dungi cu glazura si se dau prin zahar tos.
Glazura se face din colorant alimentar amestecat cu putin zahar farin si ceva zeama de lamaie.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise