Cuburile knor se zdrobesc si se dilueaza in 100gr de ulei . Dupa ce s-a topit se adauga vinul.Carnea se taie cuburi si se pune la marinat cu ceapa taiata in 4 .Trebuie sa steie la marinat de la min 3 ore la 12 ore,cu cat sta mai mult la marinat cu atat e mai gustoasa.Intr-un ceaun se prajeste ceapa taiata marunt.Cand a capatat o culoare sticloasa se adauga o jumatate de cana de apa si se fierbe pana se evapora apa.Se pune peste ceapa boia dulce,carnea cu tot cu marinata si se fierbe pana se ingroasa.
Glustele:se bate oul cu sare apoi se adauga treptat grisul.Se pune apa la fiert intr-o cratita si atunci cand fierbe se ia cu o lingurita din compozitia de gris se pune in apa.Dupa ce s-au fiert le punem in papricas si se mai fierb max 2 minute. Se orneaza cu patrunjel.
Nota:Aceasta reteta are un mic secret...cantitatea.Reteta originala o am de la un prieten din Ungaria .Eu am adaptat-o pentru c-am 4-5 portii dar mi-a iesit foarte aromata si gustoasa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise