Napolitana cu crema de zahar ars si nuci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua, 1pachet de margarina / unt, 1kg zahar, o farfurie adinca cu nuci tocate,
  • foi de napolitana

Mod de preparare

Se freaca ouale intregi cu 1/4 zahar, apoi se adauga untul si se freaca pina se face o pasta si apoi se adauga nucile tocate.

Separat se pune pe foc restul de zahar si se topeste apoi peste acesta se pune compozitia de mai sus si se amesteca pina se topeste zaharul.

Aceasta crema obtinuta se va pune pe foile de napolitana in 1 sau mai multe straturi dupa dorinta. Se serveste imediat sau dupa ce a capatat consistenta.

Pofta buna !

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise