Se pune faina intr-un castron, si se adauga peste ea sarea, zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si margarina moale. Se framanta bine, dupa care aluatul se tine la rece timp de 2 ore. Se preincalzeste cuptorul la 150 gr Celsius. Se iau formele de tarta si se pune in fiecare aluat, in asa fel incat, atunci cand il intindeti sa cuprinda toata forma de tarta. La bagati la cuptor cam 40-50 minute, depinde de puterea fiecarui cuptor. Intre timp preparati crema, conform instructionilor de pe ambalaj. Dupa ce ati scos tartele din cutor, le lasati sa se raceasca, apoi le insiropati cu siropul de la compot. Dupa ce ati facut acest lucru, puneti crema pe fiecare tarta in parte, nivelati-o si apoi adaugati feliutele de fructe la suprafata. Apoi preparati gelatina, conform instructiunilor de pe ambalaj si turnati-o la suprafata fiecarei tarte in parte. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise