Mancare de ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci champignon proaspete;
  • 1 ceapa mare;
  • 100 g unt sau 50 ml ulei;
  • 3 catei de usturoi;
  • 200 ml smantana;
  • 1 lingura faina;
  • 50 ml lapte;
  • sare, piper, cimbru, patrunjel verde.

Mod de preparare

Calesc ceapa, adaug ciupercile taiate feliute, las sa se caleasca impreuna, adaug o cescuta de apa, sare, piper macinat, cimbru, usturoiul pisat. Cand scade sosul, diluez faina cu laptele, adaug smantana, incorporez cu cipuercile. Las sa clocoteasca 5 minute, presar cu patrunjel verde. Servim cu mamaliguta.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise