Macrou pe gril

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pesti
  • condimente
  • ulei masline

Mod de preparare

Dupa ce pestii au fost curatati se taie in bucati potrivite, se ung pe ambele parti cu ulei de masline ( pt ca sa nu se prinda, dar si pentru un gust bun) se condimenteaza dupa gustul fiecaruia si se pune pe gril.

Este o reteta foarte simpla dar foarte sanatoasa si gustoasa.

Pofta buna!!!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise