Macrou la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste (3-4 pesti)
  • 2 morcovi
  • 300g telina radacina
  • 1 pahar vin alb (200ml)
  • piper boabe, foi dafin, ulei
  • 2-3 linguri bulion
  • lamaie, verdeata, condimente pt. peste

Mod de preparare

Pestele se curata, se spala, se da cu sare si se condimenteaza cu o ora inainte de preparare.

Ceapa taiata fideluta, morcovul taiat rondele si telina rasa pe rozatoare mare se calesc.Peste ele se adauga bulionul, vinul, piperul, foile de dafin si zeama de la o jumatate de lamaie. Se lasa la fiert cam 10 min.

Legumele astfel calite se aseaza intr-o tava, se aseaza pestele deasupra si se da la cuptor timp de 30 min. la foc potrivit

Se serveste cald presarat cu verdeata si rondele de lamaie.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise