Macaroane cu legume si peste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr macaroane
  • 1 lingura de ulei
  • 1 ceapa tocata
  • 1 usturoi pisat
  • 1 lingura boia
  • 1 gogosar taiat cubulete
  • 3 rosii taiate cubulete
  • 2 dovlecei cubulete
  • 350 ml bulion
  • 1 lingura otet
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 3 conserve de peste

Mod de preparare

Fierbem macaroanele in apa usor sarata. Calim ceapa si usturoiul 3 min dupa care adaugam boia, gogosarul, rosiile si dovlecei si lasam 5 min, dupa care adaugam pestele, bulionul si otetul. Fierbem 2-3 min dupa care punem macaroanele si presaram patrunjel.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise