Cu un cutit foarte ascutit se face un buzunar in cotlet.
Se condimenteaza.
Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj.
Legumele se spala si se taie marunt.
Ciupercile, ceapa, usturoiul se calesc in putin ulei. Se condimenteaza si se adauga patrunjelul taiat marunt.
Cu aceasta compozitie se umple fiecare cotlet, dupa care se fixeaza cu o scobitoare.
Cotletele astfel pregatite se stropesc cu ulei si se frig pe gratar.
Intre timp costita se taie julien, se caleste usor,si se adauga pasta de bulion dilueata cu 100ml apa.Dupa cateva minute de fierbere, se adauga 50 ml vin, piper, usturoi, busuioc, sare
Pastele se scurg de apa. si se aseaza pe farfurie
Cotletele frumos rumenite se pun langa paste.
Sosul se pune atat peste cotlet cat si peste paste
Se serveste imediat .
Pofta buna !!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise